Σάρωσε σε τηλεθέαση η βιντεοταινία της δεκαετίας του '80!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Ούτε ο ίδιος ο ALPHA δεν θα περίμενε να δει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τη Δευτέρα το απόγευμα οι μετρητές της Nielsen.

Η οικονομική κρίση έχει πάει πολύ πίσω την ελληνική τηλεόραση, τόσο πολύ, που ο ALPHA από αυτή την εβδομάδα και κάθε απόγευμα στις 5 μας ταξιδεύει στην εποχή της βιντεοταινίας, επιλέγοντας κάθε μέρα και από μία. Σε μια ζώνη γεμάτη τουρκικά σίριαλ και επαναλήψεις των επαναλήψεων, οι περιπέτειες του Στάθη Ψάλτη και της υπόλοιπης θρυλικής παρέας, έρχονται με φόρα από τη δεκαετία του '80 και «χτυπούν αλύπητα» όποιον τους αντισταθεί.

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η ταινία «Βασικά …καλησπέρα σας» και πόσο επηρέασε την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τις επαναλήψεις του MEGA;

Με μέσο όρο τηλεθέασης 19%, η βιντεοταινία έδωσε στον ALPHA την περισσότερη τηλεθέαση του 24ωρου. Η επανάληψη των σειρών Δύο Ξένοι και Singles έφερε στο MEGA την πρωτιά με 22,6% και 25,1% αντίστοιχα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στον ΑΝΤ1. Στο διάστημα 17:00 – 18:00 η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρέμεινε στο 16,1%, ενώ την επόμενη ώρα, η σειρά 'Της Ελλάδος τα παιδιά» έριξε τα νούμερα του καναλιού του Αμαρουσίου στο 9,8%!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Πόσοι είδαν τη Rihanna στη τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων;