Σαντορίνη: Ισόβια για τη δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου – Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης!

Η εξαφάνιση του Τάκη Βαζακόπουλου έκρυβε μυστικά φρίκης. Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε μπροστά στη μητέρα του άτυχου μουσικού...

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου ομόφωνα επέβαλε τη ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά στον δράστη της δολοφονίας του άτυχου νεαρού μουσικού στη Σαντορίνη, η ιστορία του οποίου προκάλεσε συγκίνηση. Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμη την διαβίβαση της δικογραφίας στον αρμόδιο Εισαγγελέα Νάξου, για διερεύνηση τυχόν εμπλοκής στην ανθρωποκτονία δύο μαρτύρων και τριών ακόμα για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Στο άκουσμα της απόφασης η βασανισμένη μητέρα Μαρία Δαμασκηνού και ο αδελφός του άτυχου μουσικού, ξέσπασαν σε κλάματα. Με τρεμάμενη φωνή η θεία του θύματος Αργυρώ Γεωργίου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Δικαιοσύνη και όλον τον κόσμο. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω ξεχωριστά την Αγγελική Νικολούλη. Αν δεν ήταν εκείνη ακόμα όλοι θα πίστευαν πως ο Τάκης μας αυτοκτόνησε. Δικαιωθήκαμε αλλά το βασανιστήριο δεν έχει τελειώσει για μας. Εύχομαι να αποκαλύψουν που έχουν θάψει το παιδί μας. Να του ανάψουμε ένα κεράκι, να ησυχάσει η ψυχούλα του…»

Το χρονικό της δολοφονίας…