Σάλος με ομοφοβικό φυλλάδιο σε σχολείο στο Χολαργό! «Κολοφώνας των αμαρτημάτων η ομοφυλοφιλία»

Δείτε περισσότερα...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα ομοφοβικό φυλλάδιο που μοιράστηκε χθες (30.01.2020) σε μαθητές γυμνασίου στο Χολαργό. Ένα φυλλάδιο όπου αναφέρει πως η ομοφυλοφιλία είναι χειρότερο αμάρτημα και από το… φόνο!

Καμία σχέση με την διεύθυνση του Γυμνασίου στο Χολαργό, δεν έχουν οι άγνωστοι που μοίρασαν στους μαθητές, χθες ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, φυλλάδια με άκρως ομοφοβικό περιεχόμενο αμέσως μετά το πέρας του σχολικού εκκλησιασμού.

Στο φυλλάδιο, που από χθες κάνει το… γύρω των social media, υπάρχει μέρος από την ομιλία Ε-Δ του Αγίου Ιωάννου του Χρυσόστομου, στην οποία μεταξύ άλλων των σεξουαλικών παθών αναφέρεται και στην ομοφυλοφιλία.

«Η ομοφυλοφιλία αποτελεί τον κολοφώνα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το κείμενο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου να αναφέρονται σε έναν άνευ προηγουμένου σκοταδισμό, καθώς οι θέσεις που προβάλλονται σε αυτό θεωρούνται (και είναι) ακραίες.

«Εάν ένας κοινός δολοφόνος αποσπά την ψυχή από το σώμα για μία φορά, ο εραστής της ομοφυλοφιλίας “δολοφονεί” κατ’ επανάληψη και το σώμα και την ψυχή», αναφέρει το κείμενο και συνεχίζει: «καταντά προδότης της ίδιας του της φύσεως από τη στιγμή που ούτε μπορεί να αποκτήσει κατά τρόπο οντολογικό τη φύση που επιθυμεί, αλλά ούτε προσπαθεί να διατηρήσει και εκείνη που είχε».

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρω των social media

 

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο διευθυντής του σχολείου, όχι μόνο δεν ευθύνεται εκείνος για το φυλλάδιο το οποίο μοιράστηκε στους μαθητές αλλά και καμία σχέση δεν έχει μαζί αφού δεν το έχει δει. “Το σχολείο δεν έχει δώσει κανένα τέτοιο φυλλάδιο, όπου να αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία και να το αποδίδει στους Τρεις Ιεράρχες. Εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο φυλλάδιο σε καμία περίπτωση” αναφέρει.

Αποκαλύπτει, μάλιστα, το τηλεφώνημα που δέχτηκε σήμερα το πρωί από μητέρα μαθήτριας του σχολείου. “Μια μητέρα επικοινώνησε σήμερα το πρωί μαζί μου και μου μίλησε για ένα φυλλάδιο που δόθηκε χθες μέρα των Τριών Ιεραρχών στο παιδί της που έγραφε όλα αυτά. Το συγκεκριμένο φυλλάδιο κάποιος πρέπει να το υπογράφει που σημαίνει πως θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη της υπογραφή του. Δεν το έχω δει γι’ αυτό και όπως είπα στην μητέρα περιμένω να μου το φέρει να το δω. Αν είναι ανυπόγραφο δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος ή ποιοι βρίσκονται από πίσω. Εγώ πάντως τέτοιο φυλλάδιο δεν μοίρασα στους μαθητές μου”.

Πηγή: newsit.gr