Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, αλλά παραμένουν ανοιχτά όλα τα ερωτήματα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Για αυτό και προσεχώς, στο πλαίσιο των ερευνών για τους δύο θανάτους των κοριτσιών, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα αναμένεται να κληθεί στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση για το τι συνέβη στην 3,5 ετών Μαλένα αλλά κυρίως στην 6 μηνών Ίριδα και έφυγαν από τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, όσο προχωράει η έρευνα για τους θανάτους τόσο πλησιάζει και η στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει ξανά την πύλη της ΓΑΔΑ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι απαντήσεις που ζητούνται από τους αστυνομικούς αφορούν κυρίως τον θάνατο της Ίριδας. Στην περίπτωση της 3,5 ετών Μαλένας, η έρευνα περιλαμβάνει καταθέσεις από πλήθος νοσηλευτών και γιατρών. Κι αυτό διότι το μικρό κορίτσι, πριν πεθάνει, έπασχε από ιάσιμη παιδική λευχαιμία και από την ηλικία των 2 ετών είχε νοσηλευτεί σε συνολικά τέσσερα νοσοκομεία.

Αντιθέτως, για το βρέφος της οικογένειας, την Ίριδα, είναι εξαιρετικά περιορισμένα τα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν μια εικόνα για όσα ακριβώς συνέβησαν στις 21 Μαρτίου του 2021. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ο άνθρωπος που, μαζί με την αδερφή της, Δήμητρα, βρίσκονταν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όταν το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.