Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε στα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης;

Ρούλα Πισπιρίγκου

"Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο" ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους μίλησε χθες ο Μάνος Δασκαλάκης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα κι ανέφερε πως η ίδια δεν έχει να σχολιάσει κάτι.

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το πως βρέθηκε η κεταμίνη και το ποιος τη χορήγησε στο παιδί.» είπε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος.