Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιο πρόσωπο κάλεσε πρώτο το πρωινό που η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και γιατί

Ρούλα Πισπιρίγκου

Δείτε όσα αποκαλύφθηκαν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή T Live.

Σε μία ακόμα αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 10/5 το T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, προκύπτει ότι η 33χρονη κάλεσε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μετά την ανακοπή της 9χρονης.

Μετά το 166, στο οποίο τηλεφώνησε για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, θα περίμενε κανείς να καλέσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν συνέβη, όμως, κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με όσα είπε η Γιώτα Κηπουρού όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τον οικογενειακό τους δικηγόρο, κ. Ιωάννη Κόττα.

Ποιος ήταν ο λόγος του τηλεφωνήματος; Επειδή εκείνο το χρονικό διάστημα, η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει καθόλου τον πατέρα της, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής, τον είχε δει να χτυπάει τη μητέρα της λίγες ημέρες πριν.

Στις 5 Απριλίου το απόγευμα, τρεις ακριβώς ημέρες πριν εισαχθεί η 9χρονη στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως την προηγούμενη ημέρα που είχαν βρεθεί στο σπίτι τους, την είχε χτυπήσει.

Δες στο παρακάτω βίντεο από το T-live τον διάλογο που είχε τότε η Ρούλα με τον Μάνο:

Πηγή: Tlife