Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «ένοχες» αναζητήσεις πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Νέα στοιχεία – φωτιά για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έφερε στο φως, το βράδυ της Κυριακής, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης αποκάλυψε ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου από ένα μέιλ που άνηκε στον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη.Από τις αρχές Ιανουαρίου 2022 μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022, όταν και συνελήφθη, η 33χρονη μητέρα προχώρησε σε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε λοιπόν σε σημαντικές αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων την περίοδο 12 με 16 Ιανουαρίου όταν η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όλους τους γιατρούς, δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα.»Ήταν η Τζωρτζίνα στο σπίτι της και κανείς δεν γνώριζε γιατί να ψάχνει τότε τέτοιες ουσίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Φτάνουμε στις 17 του μηνός οπότε και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε αναζητήσεις ενός εκδοτικού οίκου για βιβλία που σχετίζονται με αναισθησίες. Εκεί φαίνεται να αναζήτησε διάφορα εγχειρίδια στα οποία υπήρχαν αναφορές σε χρήσεις κεταμίνης» συμπλήρωσε, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.