Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα υποστεί τις συνέπειες»

Ρούλα Πισπιρίγκου

"Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι δίπλα στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτό έλεγε".

Την στάση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια, ύστερα από τις εξελίξεις γύρω από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας, σχολίασε η αδελφή της, Δήμητρα δηλώνοντας «παγωμένη» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η αντίδραση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρς αποτελεί και την πρώτη αντίδραση της οικογένειας κατά του Μάνου Δασκαλάκη μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παγώσει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δε με εκπλήσσει τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο. Θα έχει τους λόγους του για να το κάνει αυτό, οι οποίοι λόγοι σε μας δεν έγιναν ποτέ αντιληπτοί. Δε μας έδωσε ποτέ κανένα δείγμα… Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι δίπλα στη Ρούλα, αυτό έλεγε. Από κει και πέρα ο άνθρωπος έχει τραβήξει την πορεία του, καλά κάνει, δικαίωμά του είναι να το κάνει αυτό, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες»,δήλωσε στην τηλεόραση του STAR η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε πως «εννοώ ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα… Μιλάμε για ένα θέμα που έχει γίνει χαμός, δεν μπορεί απλά να πηγαίνει κάποιος και να λέει εγώ είμαι αντίθετα, είναι όλα οκ. Ρωτήστε να δούμε τι θα απαντήσει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι ανεξήγητη. Όποιον και να έχω ρωτήσει πέφτει από τα σύννεφα».