Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης δυσχεραίνει τη θέση του, εκτίθεται επανειλημμένα»

Μάνος Δασκαλάκης

"Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης απέτυχαν παταγωδώς να μεγαλώσουν τα παιδιά"

«Καταπέλτης» για την υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, η ψυχολόγος – νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση σχετικά με το πρόσωπο και τη δράση του Μάνου Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, η κα. Βέλτσι τόνισε στο μαγκαζίνο του Alpha πως «τα παιδιά αποτέλεσαν ένα μέσο χειρισμού αυτής της γυναίκας, αν αποδειχθούν όλα αυτά που κατηγορείται. Αν ο ίδιος ο θάνατος έχει λειτουργήσει ως μέσο χειρισμού, φανταστείτε πόσες φορές η ζωή τους και η γέννησή τους ήταν μέσο χειρισμού. Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος, κάτι παθαίνει και ένα παιδί και μετά του λέει δεν σε θέλω. Πολλές γυναίκες για να χειριστούν τον σύντροφό τους, χρησιμοποιούν μερικούς χειρισμούς, αν έχουν κι άλλες διαταραχές, όπως μηδέν ενσυναίσθηση κλπ, τότε μπορεί να φτάσουν σε ακραία πράγματα».

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, η ψυχολόγος – νευροψυχολόγος Ναταλί Βέλτση δήλωσε πως  «δεν έχω κρίνει ποτέ γονέα, ίσα ίσα λέω ότι το να γίνεις γονιός αυτό δεν διδάσκεται. Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι η διαδικασία του να κάνεις ένα παιδί. Το πιο δύσκολο, που δεν διδάσκεται, είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί. Εδώ είναι η μόνη περίπτωση που οι γονείς απέτυχαν παταγωδώς να μεγαλώσουν τα παιδιά, ούτε καν σωστά».

«Ο πατέρας δυσχεραίνει τη θέση του και επανειλημμένα εκτίθεται, προσπαθώντας να μας αποδείξει ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι. Ηθικά για εμένα είναι συνένοχος. Θα μπορούσε να αποτρέψει αυτά που έγιναν. Θα τον συμβούλευα να είναι πιο ειλικρινής, να έρθει αντιμέτωπος με την ανευθυνότητά του και τις ευθύνες του. Προφανώς κάτι φοβάται. Δεν γίνεται να είσαι 10 χρόνια με έναν άνθρωπο χωρίς ενσυναίσθηση και να λες ότι ήταν τέλεια μητέρα. Και οι δύο προσωπικότητες, έχουν γνώμονα το συμφέρον. Περιμένω να δω έναν άνθρωπο ερείπιο, έναν από αυτήν την οικογένεια».