Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Ζήτησαν τουλάχιστον 5 φορές από τους γιατρούς να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι αποκαλύπτει γιατρός για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αντιδράσεις της λίγα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο συνεχών αποκαλύψεων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τετάρτης, αποκαλύφθηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, αμέσως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ζήτησαν από γιατρούς του νοσοκομείου τουλάχιστον 5 φορές να μη γίνει η νεκροτομή του παιδιού στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα.

Ειδικευόμενος παιδίατρος του Παίδων Αγλαΐας Κυριακού, περιγράφει στο Live News τα εξής:

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ήρθε στο γραφείο μας η μαμά της Τζωρτζίνας και μας ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα. Της είπαμε ότι αυτό δεν θα το αποφασίσουμε εμίς και έφυγε. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με τη διαδικασία για τη νεκροτομή του παιδιού.

Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα. Ο πατέρας ήταν εμφανώς πιο ταραγμένος από την μητέρα, την οποία όσες φορές είδα εκείνη την ημέρα ήταν ψύχραιμη».