Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Τα σκληρά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μέσω sms

Πάτρα

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του MEGA νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως είπε αρχικά,το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της.

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ  με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Πηγή: Mega