Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Για ποιο λόγο έκαναν ακριβό δώρο στον γιατρό της Τζωρτζίνας;

Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη από την εκπομπή Tlive...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο καταιγιστικών αποκαλύψεων για την πιο πολύκροτη υπόθεση των τελευταίων ετών. Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, είναι ο γιατρός που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Tlive, ο κ. Ηλιάδης δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Συγκεκριμένα, οι δύο γονείς είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι στον γιατρό, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας. Αυτό συνέβη όταν η 33χρονη κατηγορούμενη κατάλαβε πως ο Ανδρέας Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, ο γιατρός άνοιξε το κουτί με το δώρο την επόμενη ημέρα και όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει.

Το εν λόγω ρολόι φυλάχθηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.