Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Είχαν βγει για καφέ, με χρωματιστά ρούχα, 2 ώρες πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου

"Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, μια ώρα πριν την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ".

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τον θάνατο και των τριών παιδιών τους και οι αποκαλύψεις από το περιβάλλον τους συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Γείτονας του ζευγαριού περιγράφει στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, ότι δύο ώρες πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας τους είδε να πίνουν καφέ φορώντας χρωματιστά ρούχα. Στη συνέχεια, όπως είπε, έφυγαν από τον καφέ, πήγαν στο σπίτι, άλλαξαν ρούχα και φόρεσαν μαύρα.

«Η κηδεία της Τζωρτζίνας ήταν στις 15:30 και εγώ πήγα στις 13:45 σε μια καφετέρια να πάρω καφέ και είδα μέσα τον Μάνο, την Ρούλα και τον πατέρα του Μάνου και πίνανε καφέ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, μια ώρα πριν την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ.

Και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η μαμά ούτε καν φόραγε μαύρα, φόραγε ένα τζιν παντελόνι και ένα χακί μπουφάν και ο μπαμπάς φόραγε ένα γκρίζο φούτερ. Γενικώς κανένας δεν φορούσε μαύρα, μόνο στο πρώτο παιδάκι για δύο – τρεις μέρες στην Μαλένα και η ζωή τους μετά συνεχιζόταν κανονικά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Ο κόσμος δεν την ένοιαζε τι θα πει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι είχαν καταλάβει όλοι ότι είναι αλλοπρόσαλλη η κατάσταση, αυτοί συνέχιζαν την ζωή τους κανονικά να βγαίνουν σε μαγαζιά, να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους κανονικά. Και μάλιστα είχε βγει σλόγκαν, ότι όποιος θέλει να μάθει τι καινούριο υπάρχει, ρωτήστε την Ρούλα και τον Μάνο.