Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: «Αντί να κάνουν το τάμα τους έβγαζαν selfie και ήταν χαρούμενοι»

Ρούλα Πισπιρίγκου

"Ήτανε το ζευγάρι κανονικά, ήτανε δύο φωτογραφίες μαζί με τους φίλους τους και έλεγαν «για την Τζωρτζινούλα μας, ο Άγιος να μας έχει καλά» και ήταν χαρούμενοι μια χαρά χουχου, χιχιχι…"

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών μαρτυριών από το γύρω περιβάλλον τους, με περιστατικά που προκαλούν αίσθηση. Φίλη του ζευγαριού περιέγραψε στο Πρωινό πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έβγαζαν selfie και ήταν χαρούμενοι, ενώ είχαν πάει να κάνουν τάμα για την Τζωρτζίνα, η οποία νοσηλευόταν.

Είχανε τάσεις έτσι… Θέλανε κιόλας να φαίνονται! Εκμεταλλεύτηκε το ότι πήρε έναν «όμορφο», να τον «ανεβάσει», να δειχτεί κι αυτή…

Έχουμε εδώ πέρα έναν Άγιο, τον Άγιο Νικόλαο των Σπάτων (Αχαΐας). Κάποια στιγμή όταν το παιδί ήταν στο νοσοκομείο, είχανε πει να πάνε με τα πόδια για να βοηθήσει ο Άγιος να πάνε όλα καλά με το παιδί και… βγάζανε selfie! Αντί να κάνουμε το τάμα τους και ψυχολογικά να είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε γονιός αυτοί βγάζανε selfie.

Θυμάσαι η φωτογραφία τι έδειχνε δηλαδή;

Ήτανε το ζευγάρι κανονικά, ήτανε δύο φωτογραφίες μαζί με τους φίλους τους και έλεγαν «για την Τζωρτζινούλα μας, ο Άγιος να μας έχει καλά» και ήταν χαρούμενοι μια χαρά χουχου, χιχιχι… φωτογραφία και έδειχναν που πηγαίνανε.

Είναι μια απόσταση περίπου πόσων χιλιόμετρων από το σπίτι;

Καμιά πενηνταριά…

Θα διήνυαν δηλαδή μια απόσταση 50 χιλιομέτρων για να τους βοηθήσει ο Άγιος με τη Τζωρτζίνα…

Ναι, ναι, ναι… Όλοι το σχολιάσανε, ότι πως γίνεται ρε παιδί μου να κάνεις τάμα, να πηγαίνεις για το παιδί σου, να πονάς και… να βγάζεις selfie»! Από κει αρχίσαμε και σχολιάζαμε και λέγαμε ότι κάτι συμβαίνει… Ήταν όταν ήταν η Τζωρτζίνα στην εντατική, μετά τον θάνατο της Ίριδας. Εγώ νομίζω ότι αν το έκανε για την ψυχή της, φωτογραφίες δεν θα έβγαζε! Όταν κάνεις κάτι για την ψυχή σου και κάτι που θες να το πιστέψεις, το κάνεις για σένα, το κρατάς για σένα μέσα σου, δεν το κοινοποιείς!

Άρα ο λόγος που πιστεύετε ότι το κοινοποίησε κιόλας;

Προφανώς για να σπρώξει το συναίσθημα του κόσμου, για να μη σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται ίσως…