Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους – Πόσα χρήματα ζητούσαν;

Ρούλα Πισπιρίγκου

Πόσα χρήματα θα ζητούσαν από τον Γιώργο Λιάγκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρονται να είχαν συντάξει λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ από τα οποία θα διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος αποκάλυψε τα εξής:

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο, από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος.

Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο».