Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο T Live

Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση της Πάτρας.

Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει στο T Live, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η ίδια η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών. Αφού στην ουσία μιλάει ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα, για το πρώτο γιατί το δεύτερο δεν είχε προβληθεί ακόμα, ρωτήθηκε η κατηγορούμενη από τη Σίσσυ Χρηστίδου και ήταν το μόνο θέμα που αρνήθηκε να σχολιάσει. Στα άλλα θέματα ήταν πραγματικά λαλίστατη. Δεν ξέρω πότε το είπε στις Αρχές γιατί το τηλεφώνημα δημοσιοποιήθηκε μετά την απολογία της. Το τηλέφωνο αυτό είναι στο όνομα του Δασκαλάκη.

Η Ρούλα χρησιμοποιούσε ένα τηλέφωνο, το προσωπικό της τηλέφωνο, που όποτε την καλούσαμε, απαντούσε σε αυτό το τηλέφωνο. Απ’ ότι γνωρίζω η γραμμή ήταν στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη γι’ αυτό και μπόρεσε ο Μάνος μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος να ζητήσει τις κλήσεις και να δει αν η κατηγορούμενη είχε καλέσει στο κινητό της Γιώτας εκείνο το πρωί. Και βρήκε πράγματι ότι είχε γίνει κλήση λίγο μετά τις 9, δηλαδή την ώρα που εμείς είχαμε προσδιορίσει ως ώρα κλήσης», είπε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου.