Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή με τη διαδρομή της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη - φωτιά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, νέες πληροφορίες για την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Πληροφορίες που αφορούν στο πώς έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της 33χρονης μητέρας, η οποία κατηγορείται ότι με αυτή τη φονική ουσία σκότωσε την κόρη της, Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε χέρι με χέρι την κεταμίνη, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της 9χρονης.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονταν στις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο Google, όπου εκεί φέρεται η μητέρα των παιδιών να αναζητούσε την κεταμίνη. Φυσικά το γεγονός ότι μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να την αναζητούσε στο ίντερνετ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις παρενέργειες της εν λόγω ουσίας.

Την ίδια στιγμή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μετέδωσε ότι συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στην Πάτρα, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία. «Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.