Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το βράδυ πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην προσπάθεια να βρεθούν τα κίνητρα της, οι αρχές αναλύουν το προφίλ της και προσπαθούν να εντοπίσουν μοτίβα στη συμπεριφορά της.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει εδώ και καιρό η σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και η ζωή της κατηγορουμένης πριν από τον γάμο. Το Star εξασφάλισε φωτογραφίες από την ίδια, μία ημέρα πριν κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας.

Στις 31 Ιανουαρίου του 2012 τα ξημερώματα, η 33χρονη βρισκόταν σε γενέθλια φίλης της. Ήταν μόλις 23 ετών και όλα έδειχναν καλά. Έφυγε από το πάρτι και την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της. «Είχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει μην κάνεις βλακείες, προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

Συμμαθήτρια της Ρούλας μίλησε στο Star για τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία και τον τρόπο που αντιδρούσε. Την παρουσιάζει σαν μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα. Τα μετέπειτα χρόνια η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, στη νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του και θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός μου»