Ρούλα Κορομηλά: «Ζω στον αληθινό κόσμο, όχι σε έναν πλαστικό»

"Τους άνδρες της ζωής μου τους τιμώ όλους"!

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο…

…για το αν έχει τηλεοπτικά απωθημένα

«Απωθημένα δεν έχω γιατί πάντα φροντίζω αν κάτι θέλω, να προσπαθήσω να το πλησιάσω έστω. Και στη δουλειά μου ισχύει αυτό και στην προσωπική μου ζωή. Γ’ αυτό το λόγο δοκίμασα τις δυνάμεις μου σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες. Γιατί κάθε ανήσυχος άνθρωπος οφείλει να ρισκάρει, να μη βολεύεται και να θέλει να δοκιμάζει τις προκλήσεις που μπορεί να τον σαγηνεύουν. Με όποιο τίμημα. Κι αν αποτύχεις, εσύ ξέρεις πως δοκίμασες. Ρίσκαρες. Αλλά έτσι δεν υπάρχει απωθημένο που κάνει τους ανθρώπους εμπαθείς, μίζερους, δυστυχείς και κακοπροαίρετους».

…για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Εδώ ο κόσμος καίγεται… Ποιος νοιάζεται τώρα για πλαστικές επεμβάσεις και μπότοξ και ποιος τα κάνει και πού και γιατί. Ζω στον αληθινό κόσμο και όχι σε έναν πλαστικό. Γύρω μας υπάρχουν αδιέξοδα και δυσκολίες στην απλή επιβίωση. Πάντως, η γυναικεία μου φιλαρέσκεια είναι πολύ πιο απαιτητική και δεν στέκεται στην εμφάνιση και μόνο».

…για το αν είναι παραδοσιακή γυναίκα

«Αν εννοείς “παραδοσιακή γυναίκα” εκείνη που είναι δοτική, θέλει να έχει στρωμένα τραπέζια, να μαγειρεύει για όσους αγαπά, να απαλύνει στεναχώριες, να λύνει προβλήματα, να είναι εκεί για τους φίλους – δίπλα και όχι απέναντι –, να τιμά το λόγο της,να κατανοεί, να συγχωρεί – όχι κατ’ εξακολούθηση -, να δίνει ευκαιρίες – όχι κατά συρροή -, να ορίζει την ουσία και όχι την εικόνα, να είναι γυναίκα που δίνει, θηλυκό που προσφέρει… Τότε ναι. Είμαι!».

…για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε

«Η τηλεόραση, τα κανάλια δεν έχουν προβλήματα από μόνα τους, αλλά είναι ενταγμένα σε μια οριακή οικονομική συγκυρία, με ότι αυτή συνεπάγεται. Και η τηλεόραση και οι άνθρωποί της περνάνε τις ίδιες δυσκολίες με όλους τους εργαζόμενους στις περισσότερες δουλειές. θα το παλέψουμε, θα αγωνιστούμε, θα προσπαθήσουμε και θα πάμε παρακάτω. Όλοι μαζί. Είναι καιρός για αλληλεγκύη, κατανόηση και δουλειά».

…για τους άνδρες

«Δεν φόβισα ποτέ, αλλά ούτε και με φόβισε κανένας άνδρας. Δεν είναι οι σχέσεις οι δικές μου αναμέτρηση. Είναι μοίρασμα, αρμονία και αγάπη. Όσο διαρκούν. Τους άνδρες της ζωής μου τους τιμώ όλους. Είχαν πάντα τους διακριτούς τους ρόλους. Κι εγώ τον δικό μου. Αυτόν της γυναίκας».

Διαβάστε ακόμα:

Κορομηλά: Μας αποκαλύπτει πως είναι το πρώτο της «παιδί»!

Δείτε τη Νατάσα Θεοδωρίδου να οδηγεί βέσπα με συνεπιβάτη τη Ρούλα Κορομηλά!

Ποιά είναι η διάσημη παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία;

Τι ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά;

Ο Ρόκκος αποκαλύπτει αλήθειες για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά!