Ρούλα Κορομηλά: Με ενδιαφέρει να κάνω πρωινό

«Ο Λιάγκας απλά φωνάζει περισσότερο και ο κόσμος πιθανόν να θέλει αυτό»...

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Αφροδίτη Γραμμέλη για το ΒΗΜΑ, η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει με καινούργιες ιδέες, μιλάει για την κριτική που έχει δεχτεί, αλλά και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Αν ερχόταν ένα κανάλι και σας έλεγε: «Ρούλα, έλα εδώ, φέρε ιδέες και στήσε ένα νέο πρωινό πρόγραμμα, θα δεχόσασταν, θα σας ενδιέφερε;

Ναι, βεβαίως. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να ντύνομαι, να βάφομαι και να βγαίνω στα μπαράκια και να φωτογραφίζομαι.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά (κριτική και σχολιασμός μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης) θέλει ο κόσμος, ότι πουλάει αυτό. Για παράδειγμα, στην πρωινή ζώνη ο Πέτρος Κωστόπουλος που επιχείρησε να το περιορίσει έπεσε σε τηλεθέαση.

«Τι σημαίνει αυτό; Δεν πουλάει. Υπάρχει κάτι άλλο απέναντι από αυτό που να είναι διαφορετικό για να μπορεί να επιλέξει; Προφανώς ο ένας βρίζει καλύτερα, ενώ ο Κωστόπουλος έχει έναν σεβασμό, δεν του ταιριάζει αυτό πιστεύω. Ο Κωστόπουλος έδωσε κύρος στο πρωινό. Δεν βγήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και έκανε το πρωινό. Να μην αγνοούμε την πορεία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα αν έπεσε σε λακκούβα. Δεν μειώνεται η αξία του από αυτό. Μπήκε στο πρωινό, έδωσε αξία. Ο Λιάγκας απλά φωνάζει περισσότερο και ο κόσμος πιθανόν να θέλει αυτό. Κατά την άποψή μου, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Επίσης στην καθημερινότητά μου εγώ ακούω τον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που πουλάει είναι και το καλύτερο; Ας ακούσουμε και λίγο τον κόσμο που, αν τον συναντήσουμε, θα πει «χα χα χα, γελάσαμε και σήμερα που αυτός έβρισε τον άλλον». Είναι χλευασμός αυτό. Από περιέργεια βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί ο ένας «σφάζει» τον άλλον. Εγώ σε αυτή την αρένα δεν ήθελα ποτέ να μπω. Ας δοκιμαστεί κάτι νέο! Όλοι βρίζουν, έχουν ένα πάνελ και λένε τι έκανε ο βραδινός και τι είπε ο μεσημεριανός».

Γιατί δεν πήγε καλά το Just The 2 Of Us;

Το MEGA, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν τα στελέχη του, είναι ευχαριστημένο.

Διαβάστε ακόμα:

Τα «πυρά» του Σταύρου Σβήγκου στον Λιάγκα: Μου είναι αδιάφορος από τη στιγμή που...