Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του

Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Τόσο ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς όσο και η οικογένειά του αποφάσισαν από κοινού να μη νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αθόρυβα, όπως έζησε και πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή, «έσβησε» στον ύπνο του ένας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές και συνθέτες της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πέθανε σε ηλικία 73 ετών, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Εδώ και αρκετούς μήνες, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά. Μάλιστα, η οικογένειά του, μετά από συμβουλές των θεραπόντων ιατρών του τραγουδιστή, προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη μάχη του με την ασθένεια, προκειμένου να μην κλονιστεί ακόμα περισσότερο η υγεία του.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην Espresso ο Νίκος Νικόλιζας, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και φυσικά, αυτή του η επιθυμία έγινε σεβαστή. Η επιδείνωση ήταν ολοένα και πιο εμφανής όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα τις τελευταίες εβδομάδες να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Έπειτα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική, ώστε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά στον χώρο όπου έζησε όλα τα χρόνια με την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχοντας δίπλα του διαρκώς την οικογένειά του.