Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Όσα είχε αναφέρει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η τραγική απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών. Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του. Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε μιλήσει για τη μεταφυσική εμπειρία που είχε ζήσει.

«Ναι, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία. Θα ήθελα να είναι ναι σκέτο. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι ίσως πιο light, ότι έχω φτιάξει τραγούδια για ένα δίσκο που έγινε μια συγκεκριμένη εποχή και στην δεύτερη πλευρά του περιγράφεται ότι συνέβη ένα μήνα μετά ή εβδομάδες μετά. Δεν το θυμάμαι καν αλλά και να το θυμόμουν δεν θα σας το έλεγα διότι προσδιορίζει ορισμένες καταστάσεις και δεν θα ήθελα να υπάρξουν άνθρωποι που θα θυμηθούν πράγματα και θα πληγωθούν. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον για εμένα γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος» είχε πει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Λίγο καιρό μετά, είχε κάνει αναδρομή στην καλλιτεχνική του πορεία μέσα από σχετική στήλη της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού.