Ρόκκος για Ρούλα:Την κράζουν τώρα, αυτοί που την έγλειφαν

Διαβάστε όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος για την Ρούλα Κορομηλά, τα ριάλιτι, την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Στέλιος Ρόκκος, έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Super Star»και απέδειξε πως δικαίως του έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό του ασυμβίβαστου. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά, τα reality, τη συνεργασία με το γιο του και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Όσον αφορά στα reality, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή με τον τρόπο που ζει και τις μουσικές του επιλογές, δεν του ταιριάζουν καθόλου τα παιχνίδια και τα reality. Επίσης, δήλωσε πως ο μόνος λόγος που θα τον ξαναβλέπαμε σε ρόλο κριτή είναι αν του δώσουν πολλά λεφτά.

Φυσικά, ο Στέλιος Ρόκκος, μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά την οποία αγαπάει πολύ. Ο τραγουδιστής είναι πολύ εκνευρισμένος με όλους όσους «κράζουν» τη Ρούλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω αυτούς που παλιά παρακάλαγαν τη Ρούλα, τώρα να την κράζουν και τρελαίνομαι. Αυτοί που την έγλειφαν παλιά τώρα της γυρίζουν την πλάτη.»

Επίσης μίλησε και για τα προσωπικά του και ανέφερε πως τώρα περνάει μια κρίση ο γάμος του με τη Νικολέτα αλλά ελπίζει πως όλα θα διορθωθούν και θα είναι ξανά μαζί σύντομα.