Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

Ρένος Ρώτας

"Μέχρι τώρα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κύριο Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα", λέει ο Ρένος Ρώτας.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε και ο απόφοιτος της σχολής Εθνικού Θεάτρου και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, Ρένος Ρώτας για τις καταγγελίες περί βιασμού με τις οποίες κατηγορείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

«Μέχρι τώρα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κύριο Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση στην οποία όντας νέος θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση. Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται ότι το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το λέω γιατί το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», λέει χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.

«Δυστυχώς, δεν είχα ακούσει ιστορίες, δεν υπήρξα μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης… Τώρα νιώθω αφελής. Στην τελευταία παράσταση που συνεργαστήκαμε, περνούσαμε πολύ ωραία, δεν υπήρχε κάτι περίεργο στο κλίμα», σημείωσε ο Ρένος Ρώτας.