Ρένα της Φτελιάς: Έφυγε από το «Καλημερούδια» και πήγε στο «NaMaSte»!

Η υποδοχή από τη Ναταλία Γερμανού και οι μπηχτές για συνεργασίες...

Η Ρένα της Φτελιάς, κατά κόσμον Ρένα Τόγια όπως έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα δεν ανήκει πια στο δυναμικό του «Καλημερούδια». Η μαγείρισσα της εκπομπής, σύμφωνα με τα όσα έγραφε ο Γρηγόρης Μελάς, δήλωσε την παραίτηση της στους υπεύθυνους του καναλιού ξαφνικά.

Βίκυ Παγιατάκη – Ρένα της Φτελιάς: Απίστευτος καβγάς στην κουζίνα του πρωινού!

Μπορεί να εγκατέλειψε το «Καλημερούδια», αλλά όχι και την τηλεόραση, αφού σήμερα εγκαινίασε την συνεργασία της με το Epsilon και την εκπομπή «NaMaSte»!

«Εδώ είμαστε και υποδεχόμαστε με πολύ αγάπη τη Ρένια της Φτελιάς. Δεν ξέρεις τι χαρά έχω. Παιδιά πραγματικά, αυτή τη μαγείρισσα εγώ την κυνηγούσα, την ήθελα σαν τρελή. Μου την έκλεψαν μέσα από τα χέρια και τελικά, επειδή το σύμπαν πάντα λέει μας κάνει τα χατίρια που θέλουμε, την έχω!» είπε η Ναταλία Γερμανού καλωσορίζοντας τη Ρένα Τόγια στην εκπομπή της.

«Καλώς σας βρήκα όλους και ειδικά εσένα, γιατί έχουμε πολλά κοινά, έχω πολλά να σου πω» είπε η μαγείρισσα και στη συνέχεια ετοίμασε για τη μεσημεριανή παρέα του Epsilon ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό.

Κλείνοντας δεν παρέβλεψε να αναφερθεί σε συνεργασίες και φυσικά στο μυαλό όλων ήρθε η πιο πρόσφατη…«Ήθελα να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα όλους. Τελικά όταν δουλεύεις με ήθος και με αξιοπρέπεια η συνταγή πάντα πετυχαίνει και σε εμένα, αυτό που κάνω τόσα χρόνια έχει πετύχει και το βασικό είναι να προσέχεις να κάνεις σωστές συνεργασίες και με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που κάνεις και εσύ να εκτιμάς αυτούς τους ανθρώπους.»