Ρένα Δούρου – «Λύγισε» στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ευχηθείτε μου να της έχω μοιάσει έστω και λίγο»

Ρένα Δούρου

"Άπλωνε τις φτερούγες της σε όσους είχαν ανάγκη" εξομολογήθηκε η Ρένα Δούρου στο Live News

Καλεσμένη του Νίκου Ευαγγελάτου, στο πλατό του Live News, βρέθηκε η Ρένα Δούρου το απόγευμα της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τον θάνατο της μητέρας της.

Γι’ αυτό και στην αρχή της συνομιλίας με τον έμπειρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Μεγάλου Καναλιού, η Ρένα Δούρου θέλησε να κάνει μια σύντομη αναφορά στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της. «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Θα μου επιτρέψετε κάτι προσωπικό και ανθρώπινο, η αλήθεια είναι πως είχαμε προγραμματίσει αυτή τη συνέντευξη λίγο νωρίτερα. Η κα. Δούρου, όμως, είχε μια απώλεια, έχασε την μητέρα της και θέλω δημόσια να την συλλυπηθώ. Στιγμή πάντα πολύ ιδιαίτερη, βαθιά ανθρώπινη και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Κ. Ευαγγελάτο, επειδή όλες και όλοι γνωρίζουν ότι το να χάσεις τη μητέρα σου είναι κάτι που δεν το μοιράζεσαι, ούτε το πένθος ούτε τη λύπη, άρα αντί για συλλυπητήρια θέλω να μου ευχηθείτε να της έχω μοιάσει έστω και λίγο ή να της μοιάσω. Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα, ήταν μια γυναίκα της προσφοράς ήταν μια γυναίκα που άπλωνε τις φτερούγες της τόσο σε εμάς όσο και στους ξένους και όσους είχαν ανάγκη. Θέλω να μου εύχεστε να της έχω μοιάσει για να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα μου» τόνισε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Ρένα Δούρου.

«Είμαι σίγουρος ότι έχετε την ευχή της» υπογράμμισε ο Νίκος Ευαγγελάτος για να αποκριθεί, με τρυφερότητα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ευχαριστώ πολύ».