Ράνια Καρατζαφέρη για Παντελίδη: «Μία ημέρα πριν από το μοιραίο, ο Παντελής ήταν…»

«Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα...»

Η Ράνια Καρατζαφέρη βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου εξομολογήθηκε τη σχέση που είχε με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη περιέγραψε την τελευταία τους συνάντηση, αλλά και τον ενθουσιασμό που είχε δείξει για το τζιπ…

«Το πατρικό μου είναι στο στενό που βρίσκεται ανάμεσα το σπίτι του Παντελή και το σπίτι του Καζαντζίδη. Ήμασταν δίπλα! Τον θυμάμαι πάντα να παίζει, ένα παιδί με πολύ χιούμορ. Γνωρίζω τους γονείς του, τον πατέρα του…Είναι άνθρωποι της γειτονιάς, της διπλανής πόρτας» ανέφερε η δημοσιογράφος .  

Η Ράνια Καρατζαφέρη μίλησε και για την τελευταία φορά που είδε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή: «Τελευταία φορά είχαμε βρεθεί στο μεζεδοπωλείο του αδελφού του, του Τριαντάφυλλου, που είναι ακριβώς δίπλα στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Είχα πάει τυχαία με την κολλητή μου εκεί και ήταν ο Παντελής μέσα με την παρέα του, καθόλου ασυνήθιστο. Ο Παντελής ήταν συνέχεια στη γειτονιά. Είχε δέσιμο μεγάλο, είχε εξάρτηση από εκεί…Αυτομάτως γίναμε όλοι μια παρέα. Ο Παντελής έλεγε απίστευτα αστεία, γελούσαμε όλο το βράδυ. Τραγουδούσε… Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Η οικογένεια του Παντελή: «Επειδή τους ξέρω τους ανθρώπους αυτούς, πόσο λατρεύουν τα παιδιά τους και πόσο από πάνω ήταν από τον Παντελή, αυτό το σπίτι έκλεισε. Είναι απώλεια που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να ξεπεραστεί. Και από τους γονείς και από τα αδέλφια του Παντελίδη. Ήταν από τις πιο δεμένες, πιο αγαπημένες οικογένειες. Ήταν μια οικογένεια πρότυπο για εμάς… Μια οικογένεια που παρά το γεγονός ότι έφτασε εκεί που έφτασε ο Παντελής δεν άλλαξε σε τίποτα, καμία συνήθεια.»

Μάλιστα, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Εχθές το βράδυ ήμουν με ένα ξάδελφό μου, ο οποίος ήταν πολύ φίλος του Παντελή, μιλούσαμε για αυτόν και για τον παιδικό ενθουσιασμό που είχε και μου έλεγε πως μία ημέρα πριν από το μοιραίο, ο Παντελής ήταν τρελαμένος με αυτό το τζιπ και έκανε βόλτες, σβούριζε στη Νέα Ιωνία» και του έλεγε τότε «Σταμάτα τώρα μας έχεις τρελάνει». Έκανε σαν μικρό παιδί που του χαρίζεις ένα παιχνίδι, είχε τον ίδιο ενθουσιασμό.