Ραλλία Χρηστίδου για Στέφανο Κασσελάκη: «Εγώ είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων, πρέπει να σταματήσουν αυτά τα τραύματα»

Χρηστίδου Κασσελάκης

"Εγώ είμαι 5 χρόνια βουλευτής. Έχετε ακούσει ποτέ να μιλάω ποτέ ενάντια κάποιου συντρόφου; Είναι επιλογή μου να διαλέγω πάντα το καλύτερο από τους ανθρώπους".

Την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος, Ραλλία Χρηστίδου. Η γνωστή πολιτικός φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/11) στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» στο AtticaTV.

«Δεν θα πω ότι είναι βαριά η ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι είναι μία δύσκολη διαδικασία. Εγώ είμαι πάντα υπέρ των καθαρών λύσεων, χίλιες φορές να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να υπηρετήσουν μία κοινή αποστολή», είπε αρχικά η Ραλλία Χρηστίδου.

«Αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρώ ότι είναι ο κυρίαρχος των γεγονότων που οδηγούν στην πλήρωση αυτής της ειδικής αποστολής, που ετέθη ακόμη από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα την ημέρα της παραίτησής του: να απευθυνθούμε στην κοινωνία και να δημιουργηθεί ο νέος ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ τραυματίζεται από αυτή την κατάσταση, πρέπει να σταματήσουν αυτά τα τραύματα. Εγώ είμαι 5 χρόνια βουλευτής. Έχετε ακούσει ποτέ να μιλάω ποτέ ενάντια κάποιου συντρόφου; Είναι επιλογή μου να διαλέγω πάντα το καλύτερο από τους ανθρώπους», τονίζει η Ραλλία Χρηστίδου στην τοποθέτησή της, κάνοντας λόγο για προσωπικές επιθέσεις ενάντια στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε μία σκληρή επίθεση ήδη από όταν ακούστηκε ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος. Ακόμη και αυτοί οι σύντροφοι που διάλεξαν τον «λάθος» τρόπο να εκφραστούν, δεν θεωρώ ότι τους εξυπηρετεί. Όμως ακόμα κι έτσι εξυπηρετούν την αποστολή που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας ήδη από το 2019: την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας νέος ΣΥΡΙΖΑ, μία νέα σχέση με τους πολίτες, ένα νέο είδος πολιτικής», σχολιάζει η Ραλλία Χρηστίδου.