Ράδιο Αρβύλα: Έπιασαν κορυφή και τη φετινή σεζόν!

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις για τη χρονιά που πέρασε

Οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και έκλεισαν άλλη μία επιτυχημένη σεζόν, την έβδομη στη σειρά, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμη και τις προηγούμενες. Για μια ολόκληρη χρονιά, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισε καυστική πολιτική σάτιρα, ανεπανάληπτες ατάκες, αξέχαστες στιγμές αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης.

Για τη σεζόν 2013-2014, το Ράδιο Αρβύλα έκλεισε με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 37,7% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή έστω και για ένα λεπτό άγγιξαν τους 2.123.437. Σε επίπεδο εκπομπής, οι μεταδόσεις του Ράδιο Αρβύλα τις περισσότερες φορές ξεπερνούσαν το 40% στα δυναμικά κοινά και κάποιες φορές ξεπέρασαν ακόμη και το 50%.

Οι Ράδιο Αρβύλα κινήθηκαν σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη ήταν πρώτη στη ζώνη της σε όλα τα κοινά. Η διαφορά από το δεύτερο κανάλι στους 15-44, άγγιξε τις 24 μονάδες. Ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η διαφορά στις γυναίκες 25-44 με 26,5 μονάδες, ενώ με 14,5 μονάδες οι Ράδιο Αρβύλα προηγήθηκαν και στο σύνολο του κοινού.

Διαβάστε ακόμα:

Ράδιο Αρβύλα: To No1 βίντεο της σεζόν από το TOP επικαιρότητας!