Ραχήλ Μακρή κατά Καρανίκα: «Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι – Ο Αλέξης Τσίπρας κρύβεται από πίσω του»

Ραχήλ Μακρή

«Xωρίς να έχει πτυχία και βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό».

Η Ραχήλ Μακρή είναι έτοιμη να κλείσει τα 43 της χρόνια και ετοιμάζεται για αγώνες ξιφασκίας, αφού η ίδια παρακολουθεί μαθήματα εδώ και καιρό. Όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν μάλιστα στον Νίκο Καρανίκα με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, η Ραχήλ Μακρή απάντησε «Δεν με ενδιαφέρουν οι Καρανίκες. Δεν μπορώ να πω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου που διαφαίνεται ότι έχει προβλήματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξει προφανώς. Και αυτός και ο Αλέξης Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του.»

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Θα προχωρήσω σε αγωγές κατά του κ. Καρανίκα καθώς και κατά του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, και στην Γραμματεία Ισότητας» είχε πει η Ραχήλ Μακρή για το πρόσφατο περιστατικό και συνεχίζοντας το στις δηλώσεις της το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε:

«Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα.»