Ραχήλ Μακρή: «Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε η Ελένη»

Πως σχολίασε την πρόσφατη δήλωση της πως έβλεπε την Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν μικρή;

Στην πρόσφατη δήλωση της στην εκπομπή «Καλημερούδια» για την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» όπου ήταν καλεσμένη. Ενώ μίλησε και για τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ελένη Μενεγάκη: 
«Εγώ δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε η Ελένη. Την έβλεπα στα 20 μου. Η Ελένη από ότι ξέρω ξεκίνησε πάρα πολύ μικρή την τηλεόραση. Εγώ θυμάμαι το ’91 ήρθαν τα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα. Εμείς όταν ήμασταν μικροί βλέπαμε ασπρόμαυρη τηλεόραση, κάτι που δεν το καταλαβίνουν ούτε τα παιδιά μου. Είχε τότε τη Μάγια τη Μέλισσα, μου αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι η Ελένη είχε ξεκινήσει στα ιδιωτικά κανάλια, από το ’91 κάπου εκεί. Τότε την έβλεπε και η γιαγιά μου, έ τότε την έβλεπα, αργότερα γενικά δεν είχα χρόνο γιατί δούλευα. Την ξέρω γιατί είναι πασίγνωστη. Είναι τιμή τους που την βλέπουν όλες αυτές οι γενιές. Αν είναι από τα είκοσι, είναι τώρα είκοσι και κάτι χρόνια στην τηλεόραση που δεν είναι εύκολο να επιβιώσει κάποιος. Σημαίνει ότι κάποιες γενιές, από τη γιαγιά μου, μέχρι τα παιδιά μου τη βλέπουν. Εγώ νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σπουδαίο αυτό.

Ζωή Κωνσταντοπούλου:
«Η Κωνσταντοπούλου είναι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο, παρόλο που οι άλλοι την έχουν και τη νιώθουν σκληρή. Είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλοσύνη μέσα του και πολύ ευαισθησία. Αυτό που την ενόχλησε τις τελευταίες ημέρες όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής την τελευταία φορά και είπε στον Τσίπρα ότι «έριξες τους συντρόφους σου στα σκυλιά» και ανέφερε κάποια περιστατικά που γινόντουσαν. Εκείνη την ημέρα είχε συνειδητοποιήσει, παρόλο που εγώ την είχα προειδοποιήσει ότι όλα αυτά γινόντουσαν με συγκεκριμένες εντολές και ήταν ενήμερος τόσο ο Τσίπρας όσο και το ίδιο το Μαξίμου. Την ενόχλησε πάρα πολύ. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι την αγαπάει και ο κόσμος. Νομίζω ότι το προφίλ της που έχουν δείξει νομίζω την αδική πάρα πολύ. Έχει υποστεί πολύ μεγάλη προβοκάτσια και κριτική που είναι άδικη. Είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός με απίστευτη μόρφωση. Έχει το στυλ του ηγέτη. Δηλαδή η Κωνσταντοπούλου και 17 ώρες να ήταν με δανειστές, εκβιαστές δεν θα υπέκυπτε και δεν θα παρέδιδε την χώρα. Μάλλον θα υπέκτυπταν αυτοί.»