Πυρ και μανία ο Γκλέτσος στην ΕΡΤ: «Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε αμαρτίες 50 χρόνων στις πλάτες του»

Απόστολος Γκλέτσος

"Πέρασε από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη και βγήκε μπροστά" εξήγησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Την δημόσια στήριξη  του στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα θέλησε να εκφράσει ο Απόστολος Γκλέτσος για μια ακόμα φορά το βράδυ της Πέμπτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να κάνει μια δυναμική παρέμβαση στην ενημερωτική εκπομπή ΕΡΤ News για να πει πως επιχειρεί να μαζέψει υπογραφές προκειμένου να αναιρέσει ο κ. Τσίπρας την προσωπική του απόφαση και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για αρχηγός του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε πως «πιστεύω ότι θα είναι πολύ κακό για τον τόπο, μακάρι να βγω ψεύτης, θα ξεκινήσουμε κάποιοι άνθρωποι μια πρωτοβουλία να μαζέψουμε όσες περισσότερες υπογραφές μπορούμε για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον πρόεδρο, τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος. Γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι πρέπει να είναι πραγματικά υποψήφιος γιατί αυτό θα είναι καλό για το μέλλον του τόπου. Το αντίθετο θα είναι κακό για το μέλλον του τόπου».

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αναλογιστεί ο Αλέξης Τσίπρας το πόσο δύσκολες είναι οι περιστάσεις, θα αναλογιστεί το δύσκολο momentum για την χώρα και τον λαό και πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να σηκώσει το λάβαρο της αντιπολιτεύσεως με τον τρόπο που εκείνος ξέρει διότι είναι ένας πρωθυπουργός που πέρασε από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη και βγήκε μπροστά. Έβγαλε την Ελλάδα στα πιο δύσκολα, πήρε στις πλάτες τους τις αμαρτίες και τα εγκλήματα 50 χρόνων των προηγούμενων και τα έβγαλε εις πέρας».

«Τώρα αυτόν τον άνθρωπο θέλουν κάποιοι να τον παραιτήσουν και έπεσαν πάνω του όλοι. Όμως δεν πρέπει να παραιτηθεί διότι απέναντι στην ιστορία πρέπει να μείνει όρθιος» πρόσθεσε επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος στην τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.