Πυρ και μανία η Ευαγγελία Πλατανιώτη – «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω»

Ευαγγελία Πλατανιώτη

"Απασφάλισε" η Ευαγγελία Πλατανιώτη μέσα από τα social media!

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε δις η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη. Μέσα από τα social media, μάλιστα, η γοητευτική αθλήτρια δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της.

«Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.. Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» τονίζει, αρχικά, η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ανάρτηση της.

«Ας συγκρίνουμε..! Εδώ είναι το 3ο και 4ο Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατά λάθος” να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι. Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου. Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη για αυτό το άθλημα» καταλήγει η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως, για άγνωστο προς ώρας λόγο, η αθλήτρια έσβησε τη συγκεκριμένη δημοσίευση λίγο ώρα αργότερα από το προφίλ της.