Ψινάκης:»Δεν θα έλεγα ότι είμαστε όλοι δυναμικές προσωπικότητες»

Δείτε τι είπαν οι FAB5

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λάκης Γαβαλάς,ο Πάνος Φασουλής και ο  Γιώργος Μέρλος ξεχωρίζουν τις θέσεις τους και αποκαλύπτουν τι πρόκειται να δούμε στο νέο ριάλιτι, στο περιόδικο HELLO και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο

H σύνθεση του «FAB5» είναι αρκετά ιντριγκαδόρικη. Ποια είναι η δική σας σχέση με την ίντριγκα;

Ηλίας Ψινάκης:  Ευτυχώς, όλοι όσοι δέχθηκαν πρόσκληση να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, απάντησαν θετικά κι έτσι θα είναι μια σούπερ ομάδα! Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, κι όλοι μαζί σχηματίζουμε ένα » τρελοκομείο» όλων των επιπέδων. Το σίγουρο είναι ότι θα πέσει πολύ γέλιο, το οποίο θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Πόσο εύκολο είναι να συνυρπάξουν τόσο δυναμικές προσωπικότητες μαζί σ΄ένα σόου;

Δεν  θα έλεγα ότι είναι όλες δυναμικές προσωπικότητες, αλλά τρελές και κάθε μία στον τύπο της, όπως λέει και ο λαός μας.

Και για ποιο λόγο ‘ενας άνδρας να γίνει ένας άλλος άνθρωπος;

Για να αρέσει στη γυναίκα του, την γκόμενα του. τους φίλους του και γενικότερα τους δικούς του ανθρώπους.

Θα έλεγε κανείς ότι η πρόταση του ΑΝΤ1 να συμμετάσχετε στο «FAB5» ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής σας;

Λάκης Γαβαλάς: Για μένα, κατάλληλο ή ακατάλληλο είναι έργο που παίζεται στο σινεμά και αυτό αναγράφεται έξω από αυτό με μεγάλη ταμπέλα. Όλα τα υπόλοιπα επιτρέπεται και απαγορεύεται να συμβαίνουν μέσα μας, αλλά και γύρω μας. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι ταινία, οπότε τις συγκεκριμένες λέξεις δεν μπορώ να τις «ενθέσω»στη ζωή μου!

Για ποιο λόγο ένας άχαρος άνδρας να μετατραπεί σ΄έναν gentleman;

Για να κάνουμε θεαματικότητες!! Για ποιον άλλο λόγο

Ποιον  αναγνωρίσιμο άνθρωπο θα επιλέγατε να μεταμοφώσετε σε κάποιον άλλον;

Για καθαρά διαφημιστικούς λόγους, θα επέλεγα έναν πολιτικό. Και όχι,βέβαια, έναν καλλίγραμμο πολιτικό. Άσε που δεν έχουμε και πολλούς από αυτούς! Θα προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν ταιριάζουν σε όλους τα γκρίζα κουστούμια με το σιέλ πουκάμισο.

Μετά τη συμμετοχή σας στο «Dancing with the stars» ακουλούθησαν πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Γιατί είπατε «ναι»στη συγκεκριμένη;

Τρύφωνας Σαμαράς: Θέλησα απλώς να είμαι δίπλα στην καινούργια προσπάθεια του ΑΝΤ! και του Γιάννη Λάτσιου. Όπως με στήριξαν, τους στηρίζω με όλη μου την καρδιά. ‘Οταν έμαθα και τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμμετείχαν , τότε αυτό το «ναι» ισχυροποιήθηκε περισότερο. Να σας αποκαλύψω δε ότι ήμουν νο πρώτος που  κλήθηκε να υπογράψει, δε αντίθεση με το «DWTS» που υπέγραψα τελευταίος.

Όλοι περιμένουν το «FAB5» για να γελάσουν. Εκτός απο τα αστεία πειράγματα   που θα συμβούν μεταξύ σας, τι άλλο θα δούμε;

‘Οτι θα ξεκαρδιστούν οι πάντες είναι σίγουρο! ‘Ομως, θα έλεγα ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η όλη διαδικασία της μεταμόρφωσης του παίκτη, με όλες τις συναισθηματικές στιγμές που περιλαμβάνονται σε αυτή τη διαδικασία.

Ποιο ρόλο μπορεί να έχει ένας αρχιτέκτοναςσε ένα τηλεοπτικό σόου;

Γιώργος Μέρλος: θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον υποψήφιο παίκτη να διαμορφώσει την αισθητική του χώρου του. Δεν σας κρύβω ότι διασκεδάζω πολύ την  όλη διαδικασία. Να είμαστε, δηλαδή, όλοι μαζί να προσπαθούμε -ο καθένας από την πλευρά του, να αναβαθμίσουμε την προσωπικότητα ένος άλλου ανθρώπου.

 Ποιές είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ενασχόληση σας με την τηλεόραση;

Φόβος! Φοβάμαι τα πάντα και κυρίως τα «θεριά» που είναι τριγύρω και καραδοκούν να «κατασπαράξουν» τόσο εμένα όσο και την παρέα μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μας περιμένει με συμπάθεια!

 Πως είναι να συνυπάρχεις μαζί τους;

Πάνος Φασουλής: Μια χαρά είναι όλα! Γίνεται χαμός!

Είστε επαγγελματίας σεφ και συμμετείχατε στο «Top Chef». Ποιος είναι εδώ ο ρόλος σας;

‘Εχω αναλάβει το «Food and Wine» στον υποψήφιο παίκτη.Θα τοθ δώσω συμβουλές μαγειρικής και θα προσπαθήσω να τους δείξω αρκετά κόλπα, έτσι ώστε να εντυπωσιάσει την κοπέλα του, όταν αυτό χρειαστεί να συμβεί

Διαβάστε ακόμη:

Ψινάκης-Τρύφωνας-Γαβαλάς σε εκπληκτικό τρέιλερ για το FAB5!

Ο Ηλίας Ψινάκης παραδίδει μαθήματα αντρικής συμπεριφοράς στον Λάκη Λαζόπουλο