Ψινάκης: Άλουστη εννοούσα την Κονιόρδου – Ποιος πολιτικός «έκοψε» τον Θεοχάρη

Βίντεο: Ακούστε τις τελευταίες δηλώσεις του

και συνέχισε: «Η κυρία Κονιόρδου αναμφισβήτητα είναι μια πολύ σπουδαία ηθοποιός, με τις τραγωδίες της… Η τραγωδία είναι ότι μπήκε στην επιτροπή της ΕΡΤ, στην Eurovision.
Όταν είσαι ποιοτικός άνθρωπος, με την Επίδαυρο, δεν πας στην  Eurovision να έχεις άποψη για κάτι τόσο ελαφρύ».

Για την μη έγκριση της συμμετοχής του Θεοχάρη για την Eurovision, ο Ηλίας Ψινάκης είπε ξεκάθαρα  «Θεωρώ ότι εγώ είμαι η αιτία»!

«Το άδικο είναι του Κορκολή, γιατί εγώ παρακάλαγα τον Κορκολή γονατιστός! Γιατί ο Κορκολής δε γουστάρει καθόλου το θεσμό της Eurovision. Απ’ την άλλη ο Κορκολής είναι ένας διεθνής συνθέτης που τον εκτιμούν όλοι στην Ευρώπη, οπότε σε περίπτωση που πέρναγε τον τελικό, αν διαγωνιζόταν, θα πήγαινε με το τραγούδι ενός ανθρώπου, ο οποίος το έδωσε για την πατρίδα του. Τον πίεσα εγώ τρελά δηλαδή, δε θα το έκανε ποτέ» τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης…

Δείτε τις δηλώσεις του:

Όσο για τον πολιτικό που «παρενέβη», κατά δήλωση του Ηλία Ψινάκη στους δημοσιογράφους, πρόκειται για τον Τηλέμαχο Χυτήρη. 

Ο μάνατζερ, εικάζει πως επειδή ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει πως η φετινή συμμετοχή μας στην Eurovision θέλει να είναι χαμηλών τόνων, επηρέασε την επιτροπή ώστε να μην πάει ο Θεοχάρης στον ελληνικό τελικό, αφού πίσω του ήταν ο Ψινάκης.

Με το συμπάθειο Ηλία αλλά όταν κάποιος καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση, πρέπει να έχει και τα στοιχεία να το αποδεικνύει και να μη στηρίζεται σε εικασίες.
 

Διαβάστε ακόμα Ψινάκης: «Δε μπορεί να αποφασίζει μία άλουστη για την Eurovision»