Ψευτογιατρός: Τα ταξίδια, τα εμβάσματα στο εξωτερικό και τα μετρητά χιλιάδων ευρώ

Ψευτογιατρός

Ψευτογιατρός, όσα παρουσιάστηκαν στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου...

Μέσα από το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα για τον καταγγελλόμενο ψευτογιατρό Ο 66χρονος φυσικοθεραπευτής έταζε σε ανθρώπους που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας ότι θα τους κάνει καλά, αλλά πρώτα, εκτός από το να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ για τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, θα έπρεπε να ταξιδέψουν ως τη Γερμανία με την ελπίδα ότι ο Γολγοθάς τους θα τελειώσει.

Σύμφωνα, μμε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha, υπάρχουν εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του «ψευτογιατρού» στην Ελβετία και στην Γερμανία. «Έπρεπε όμως να πάει στη Γερμανία, να κάνει κάποιες ειδικές εξετάσεις και εκεί θα της πουν τι ακριβώς θα της δώσουν. Πράγματι πήγε στη Γερμανία, έκαναν την εξέταση αυτή, η οποία γινόταν και στην Ελλάδα, αλλά εμείς δεν το ξέραμε. Στη Στουτγκάρδη πήγε, σε κάποιο κέντρο που μας σύστησε εκείνος. Αυτός μαζί με τη γυναίκα του συνεργαζόταν, η οποία είναι Ελληνογερμανίδα» σημείωσε η μητέρα ενός θύματος στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη.

Το ταξίδι στη Γερμανία έγινε παρουσία του ίδιου του φερόμενου «ψευτογιατρού». Μάλιστα, σύμφωνα με την οικογένεια της ασθενούς υποχρεώθηκαν να πληρώσουν και τα δικά του  έξοδα. Το T-live παρουσίασε αποκλειστικά ντοκουμέντα από την πληρωμή των εισιτηρίων και της διαμονής του. Όπως θα δεις στο βίντεο, μαζί με την ασθενή και τον συνοδό της, ταξίδεψε και ο ίδιος με το εισιτήριο του να κοστίζει συνολικά 496 ευρώ.

Εκτός από το αεροπορικό εισιτήριο η οικογένεια υποστηρίζει ότι πλήρωσε  και το ξενοδοχείο, με το συνολικό ποσό της διαμονής να ξεπερνά τα 400 ευρώ για ένα βράδυ. Όλα δείχνουν σαν να ήταν καλά σχεδιασμένα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ο φερόμενος ψευτογιατρός τους υποχρέωνε να του καταβάλλουν τα υπέρογκα ποσά που ζητούσε σε μετρητά, για να μην υπάρχουν αποδείξεις, όπως λένε. «Κάποια τα κατέθετα στην τράπεζα, αλλά δεν το δεχόταν, γιατί μου έλεγε ότι δεν μπορώ να τα εμφανίσω εγώ στην Ελλάδα, λόγω του ότι εγώ είμαι στη Γερμανία και συνεργάζομαι με το κέντρο στη Γερμανία και πρέπει να μου τα δίνεις μετρητά. Τα περισσότερα δόθηκαν μετρητά. Δόθηκαν βέβαια και κάποια χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού και μέσω τραπεζικού λογαριασμού στη Γερμανία» ανέφερε η μητέρα του θύματος στον Alpha.