Ψαλιδίζουν το ρόλο του διδύμου στο «10 με 1 μαζί»

Στην πάντα...στην πάντα βγαίνουν μπροστά οι πανελίστες

Στην ανεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει από Δευτ'ερα το επιτελείο του «10 με 1 μαζί»,βάζοντας,λέει μεγαλύτερη δόση lifestyle στην ώρα 10 με 11,με την Νανά Παλαιτσάκη και τον Βασίλη Δρυμούση να επιφορτίζονται,ως πανελίστες, το κυριότερο βάρος αυτής της προσπάθειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso ,που υπογράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης, αυτό αποφασίστηκε σε χθεσινή ωριαία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στά γραφεία της εκπομπής,την οποία προκάλεσε ο πολύπειρος Στέλιος Αντωνιάδης.
Η σύσκεψη,γράφεται χαρακτηριστικά,εγινε σε βαρύ κλίμα,με την ομάδα να μη βρίσκεται σε καλή ψυχολογία παρα τις παραινέσεις και ενέσεις αισιοδοξίας του διδύμου των παρουσιαστών.Ψυχραιμότερος όλων ήταν ο Στέλιος Αντωνιάδης ,που περιέγραψε και το δέον γενέσθαι στο άμεσο μέλλον.

Αφορμή στην κατήφεια έδωσε το ραβασάκι της AGB με τα νούμερα της Τετάρτης που έφερναν τους Καμεροχαριτάτους να πέφτουν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης της ζώνης και στην 4η του δυναμικού κοινού.Πίσω ακόμη κι από την » Κορίνα την αγριόγατα»,η οποία έπαιζε σε επανάληψη.

Γενικά η τάση είναι, από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα να γίνει πιο ανάλαφρο,με περισσότερα καλλιτεχνικά θέματα και ρεπορτάζ και με πιο ομαδικό πνεύμα.Αυτό σημαίνει ότι δίνεται πρωταγωνιστικότερος ρόλος στους…περιφερειακούς που πλαισιώνους τους δύο κεντρικούς.Η συγκεκριμένη κατεύθυνση σηματοδοτείται και στο νέο τρέηλερ της εκπομπής.

«Ισως χρειαζόταν αυτό το ταρακούνημα τώρα που είμαστε ακόμα στο πρώτο μέρος της σεζόν»,φέρεται να δηλώνουν στην εφημερίδα συνεργατες του «10 με 1 μαζί»