Πρόβλημα και πάλι για τους Καραμεροχαριτάτους στους πίνακες τηλεθέασης

Δείτε τα νούμερα της Παρασκευής στην πρωινή ζώνη

Σχεδόν ισόπαλη κατέληξε η μάχη για την ωραία Ελένη της Κάντζας και το δίδυμο των Καραμεριχαριτάτων όσον αφορά τουλάχιστον το γενικό σύνολο, αφού η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις 0,1% υπέρ του δεύτερου.Στο δυναμικό  κοινό βέβαια η παραδοσιακή ξανθιά είναι μπροστά κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία η κατάταξη ήταν: «Πρωινόmou»: 23% στο συνόλο και 28,2 στο δυναμικό κοινό. «10-1 μαζί» 16.7% (11%) και «Καφές με την Ελένη» 16.6% (19%).

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεγάλες διαφορές που έχουν στα ποσοστά τους τα περισσότερα προγράμματα ανάμεσα στο γενικό σύνολο και το λεγόμενο δυναμικό. Για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ είναι πρώτος στπ γενικό σύνολο με 21.3% καταφέρνει να είναι πίσω ακόμα κι από τον Alpha -έστω και με 0.5%.Αντιθέτως η Ελεονώρα Μελέτη καταφέρνει να είναι πρώτη στο δυναμικό  κοινό  και μόλις τέτερτη στο σύνολο με σχεδόν 'πεντε μονάδες διαφορά από τον τρίτο. Ο σχετικός πίνακας διαμορφώνεται ως εξής:
Καλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1) 21,3% στο γενικό σύνολο και 11 στο δυναμικό κοινό. Ακολουθούν (σε παρένθεση πάντα τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό): Καλημέρα, με τον Γιώργο Αυτιά -Alter 17.9 %(10%), Κοινωνία ώρα Mega με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα 16.6% (14.9), Πρωινή Μελέτη με την Ελεονώρα -Star 11.8%(21,5%), Πάνω στην ώρα με τους Σπύρο Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου-Alpha 7%(11.5%).

Υπένθυμίζεται ότι αυτοί είναι οι ανεπεξέργαστοι μέσοι όροι. Τη Δευτέρα οι επίσημοι πίνακες της AGB θα έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Προσοχή: Λόγω του Σαββατοκύριακου ο πίνακας με τους μέσους όρους στις μετρήσεις τηλεθέσης που αναρτά το www.zappit.gr θα δείχνουν τα στοιχεία της Πέμπτης 2/12/2010.