Πρωτιά στο στοιχείο μας! Στο Ελληνικό ένα από τα πιο εμβληματικά ενυδρεία της Ευρώπης

Αν και χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται, και πάλι δεν είναι πολλοί εκείνοι που αποφασίζουν εύκολα να βάλουν στολή κατάδυσης και να «χαθούν» στον βυθό και την απόκοσμη ηρεμία του.

Αρκεί μια βουτιά για να αρχίσει το μαγικό τους ταξίδι και να θαυμάσουν από απόσταση αναπνοής τα ξεχωριστά πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε τα νερά των θαλασσών. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία εξερεύνησης ενός οικείου και ταυτόχρονα τόσο άγνωστου κόσμου όπου το μόνο πράγμα που διαταράσσει την ανεπανάληπτη γαλήνη είναι οι ανάσες τους.

Φυσικά κυριαρχεί μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας που μπορούμε όλοι εύκολα να καταλάβουμε. Αρκεί να σκεφτείς τις στιγμές που μεσολαβούν από τη στιγμή που βυθίζεσαι στο νερό μέχρι να βγεις ξανά στην επιφάνεια. Δευτερόλεπτα που ο χρόνος μοιάζει απλά να σταματά μέσα στο «χάσιμό» σου.

Σε περίπτωση όμως που οι πιο στενές επαφές σου με τον ονειρικό θαλάσσιο κόσμο περιορίζονται στον Νέμο, τον Λένι από τον Καρχαριομάχο, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τα εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ και βιβλία ή ένα χρυσόψαρο σε γυάλα που φρόντιζες κάποτε στο σπίτι, τι κάνεις;

Ένα «σπίτι» για τον «σιωπηλό» κόσμο στο Ελληνικό…