«Πρωταγωνιστές» : Σας αποκαλύπτουμε το φινάλε τους, αλλά και το αν θα συνεχίσουν στο Mega ! Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Διαβάστε περισσότερα!

 Ο γνωστός δημοσιογράφος ετοιμάζει αυτές τις ημέρες και τις δικές του βαλίτσες, αλλά και τις βαλίτσες των… «Πρωταγωνιστών» του, μιας και έφτασε η στιγμή για να μας ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» !

Το φινάλε της εκπομπής δε, δεν πρόκειται να γραφτεί παραδοσιακά την Κυριακή το βράδυ, αλλά την επόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, μιας και αποφασίστηκε από την ροή του Mega, η αυλαία των «Πρωταγωνιστών» φέτος να πέσει μεσοβδόμαδα.

Και όπως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στις τηλεοπτικές σεζόν, έτσι και το πως ακριβώς θα σβήσουν τα φώτα σε ένα πρόγραμμα, είναι κάτι που παιδεύει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της τηλεόρασης, αν θέλουν το φινάλε τους κάθε χρόνο να έχει μία ιδιαίτερη σημασία και να σφραγίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο, την πορεία της εκπομπής μετά από μία ολόκληρη σεζόν.

Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος – γνωστός τελειομανής – μαζί με την ομάδα του, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και φροντίζει τα πάντα που έχουν σχέση με τους «Πρωταγωνιστές» του να έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί σοβαρά και μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, πριν βγουν στον αέρα.

Ετσι, το πως ακριβώς θα γραφόταν για ακόμα μία χρονιά το φινάλε των «Πρωταγωνιστών» του, ήταν κάτι που παίδεψε ιδιαίτερα τον Σταύρο και τους στενούς του συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες. Τελικά, κατέληξαν…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, το μεγάλο φινάλε της εκπομπής για φέτος θα έχει τον τίτλο, «Η τελευταία εκπομπή, για τον τελευταίο λαικό», μιας και ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να αφιερώσει τους τελευταίους «Πρωταγωνιστές» του, στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο.

Ναι, οι «Πρωταγωνιστές» φέτος ρίχνουν αυλαία, αποχαιρετώντας με έναν πολύ ιδιαίτερο και αγαπησιάρικο τρόπο, τον μεγάλο μας λαικό ερμηνευτή. Οπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μία εκπομπή – αφιέρωμα, την οποία αν αγαπούσατε τον Δημήτρη Μητροπάνο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε !

Οσο τώρα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Mega ; Σύμφωνα πάντα με την αποκλειστική μας πληροφόρηση, ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει κάνει ,ήδη, μία πρώτη κουβέντα με το κανάλι και η κουβέντα αυτή ήταν σε πολύ θετικό κλίμα.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν βαδίζοντας παρέα το τηλεοπτικό τους ταξίδι και τώρα αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής, αναμένεται να υπάρξει και μία δεύτερη συνάντηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η νέα συμφωνία και να κανονιστούν όλες οι… καυτές λεπτομέρειες (βλέπε μπάτζετ της εκπομπής…) έτσι ώστε οι «Πρωταγωνιστές» να ανοίξουν από Οκτώβρη, για ακόμα μία χρονιά πανιά στο πρόγραμμα του Mega !

Νάνσυ Νικολαΐδου