«Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι κατάρα να είσαι gay»

«Όταν η σύζυγός μου, ύστερα από επτά χρόνια γάμου, τα είχε φτιάξει με τον Δημήτρη Μητροπάνο, μου το είπε κι εγώ της απάντησα ότι είχα σχέση με έναν αστυνομικό»!

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις καλλιτεχνών που μιλάει τόσο ανοιχτά για όλα. Ο γνωστός χορευτής Τάκης Σαγιώρ, 75 χρόνων σήμερα, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Ο Τάκης Σαγιώρ έχει κάνει τρεις γάμους: ο πρώτος με την Ελένη Ελευθεριάδου, ο δεύτερος με την Λουίζα Μελίντα και ο τρίτος με την Ελίνα Διαμάντη. «Ο πρώτος ήταν αναγκαστικό, διότι η κοπέλα, που τότε ήταν ανήλικη και δεν το ήξερα, έμεινε έγκυος. Έκανα μαζί της την κόρη μας, η οποία με τη σειρά της απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από το οποίο έχω δύο χαριτωμένες δισέγγονες. Ο δεύτερος με την ντάμα μου, τη Λουίζα Μελίντα, έγινε από πραγματικό έρωτα. Όσο για τον τρίτο, με μια τραγουδίστρια, ο οποίος κράτησε λίγο, τον πραγματοποίησα για σκάνδαλο, ήταν ένας… κουτογάμος που έγινε για πλάκα», λέει.

Μιλώντας για τις ομοφυλοφιλικές επιθυμίες του υποστηρίζει πως ήταν πάντα πιστός σε όλες και όλους τους συντρόφους του. «Σεβόμουν τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου και του έλεγα πάντα την αλήθεια. Ειδικά όταν παντρευόμουν, η προσωπική ζωή μου είχε να κάνει μόνο με τη γυναίκα μου. Και βέβαια όταν ξενοκοίταζα, χώριζα, όπως κι εκείνες, αν πήγαιναν με κάποιον άλλον, χώριζαν. Πράγμα που συνέβη με τη Μελίντα! Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, όταν τα είχε φτιάξει με τον Δημήτρη Μητροπάνο -και αυτό είναι κάτι που δεν το ήξερε κανένας και το λέω τώρα για πρώτη φορά δημόσια- μου το είπε κι εγώ της απάντησα ότι είχα σχέση με έναν αστυνομικό, γελάσαμε και οι δύο και χωρίσαμε πολύ φιλικά».

«Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι κατάρα να είσαι gay. Ας αφήσουν αυτά τα περί ανδρισμού. Ο άντρας ο σωστός δεν φαίνεται από τα παντελόνια που φοράει, ούτε από τα προσόντα του στο κρεβάτι, αλλά από τη συμπεριφορά του, τον τρόπο που μιλάει, που ζει και συναναστρέφεται τους άλλους», καταλήγει.