Η προκλητική ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor Acun Ilicali

Survivor Ελλάδα Τουρκία

Η ανάρτησή του την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, μερικές ώρες πριν την προβολή του δεύτερου αγώνα Survivor Ελλάδα Τουρκία.

[dfp_ads id=236982]

Τι και αν για τον ελληνισμό η 19η Μαΐου είναι Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Στην Τουρκία το γιορτάζουν ως τη μέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος για την ανεξαρτησία! Άραγε, σε ποια ελληνοτουρκική φιλία αναφερόταν ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδα – Τουρκία;

«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Ατατούρκ Νεολαίας και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε ο Acun Ilicali στο Instagram, ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyorum.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali) στις

Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ επιλέγει αυτή την ημέρα για να προβάλει του αγώνες της ελληνικής με την τουρκική ομάδα του Survivor, στο πλαίσιο της… ελληνοτουρκικής φιλίας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…