«Πρωινό Mou» : Αναβάλλεται η πρεμιέρα του; Τι μας λέει ο Γιώργος Λιάγκας;

Από εκεί που όλα ήταν έτοιμα για να ανοίξει επιτέλους η αυλαία του "Πρωινού Mou" την Δευτέρα το πρωί, τελικά η πριεμιέρα της πολυαναμενόμενης, καθημερινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα !

Ναι, απ ΄ότι ακούγεται εδώ και λίγη ώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το «Πρωινό Mou» να μην βγει τελικά στον αέρα την Δευτέρα. Οσο για το ποιος είναι ο λόγος της αναβολλής του; Μα φυσικά η 24ωρη απεργία που απ΄ ότι λέγεται θα κηρυχτεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε, είναι επίσης λέει πιθανό η εκπομπή να βγει στον αέρα χωρίς , όμως, τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της, παρά μόνο την Φαίη Σκορδά. Ετσι, είπαμε κι εμείς να επικοινωνήσουμε με τον Γιώργο, μήπως και μπορέσουμε να δούμε τι γίνεται με αυτό το ξαφνικό τηλεοπτικό θρίλερ !

«Οντως λόγω της πιθανής απεργίας της Δευτέρας, υπάρχει θέμα με την πρεμιέρα της εκπομπής. Ολα ακόμα είναι στον αέρα..»

– Υπάρχει περίπτωση η εκπομπή να βγει και εσύ να μην συμμετέχεις – λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων – και να είναι μόνη της η Φαίη;
– Ούτε και σε αυτό μπορώ αυτή την στιγμή να σου πω κάτι συγκεκριμένο γιατί όλα παίζονται… Είναι κάτι που θα το αποφασίσει το Mega και αν και εφόσον φυσικά στην απεργία δεν συμμετέχουν και οι τεχνικοί. Γιατί αν στην απεργία συμμετάσχει και η ΕΤΙΤΑ, τότε μοιραία και αναβάλλεται η πρεμιέρα μας, δεν γίνεται διαφορετικά.

– Και μετά πάτε για Τρίτη ή για την επόμενη Δευτέρα;
– Τι να σου πω… Ολα θα εξαρτηθούν από τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Αυτή την στιγμή δεν έχω ιδέα για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και για την ακρίβεια. Υπομονή και θα δούμε!

Νάνσυ Νικολαΐδου