Πρώην εργαζόμενοι της «Απογευματινής» έπιασαν δουλειά και ασκούν… pressing!

Διαβάστε περισσότερα!

Οι πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας συνεχίζουν τον αγώνα τους και προσπαθούν, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ορισμένοι από τους πρώην εργαζόμενους στην «Απογευματινή» λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προχώρησαν στην έκδοση ενός εβδομαδιαίου περιοδικού, με τίτλο «Pressing», που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

Διευθύντρια του νέου πολιτικού και σατιρικού περιοδικού είναι η Γιώτα Αντωνοπούλου (που ήταν διευθύντρια και της «Απογευματινής»), διευθυντής σύνταξης ο Μάκης Δεληπέτρος, ενώ στη συντακτική ομάδα του περιοδικού υπογράφουν κι άλλοι πρώην εργαζόμενοι στην εφημερίδα, όπως ο Κώστας Μιχαηλίδης, η Τίνα Μεσσαροπούλου και άλλοι.

Τι θα διαβάσετε στο πρώτο τεύχος του «Pressing»; Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

«στο πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Pressing θα διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό θέμα για το ποια συμφέροντα οδηγούν τη χώρα σε εμφύλιο, μία δημοσκόπηση με πρόθεση ψήφου που δίνει τη Ν.Δ. στο 24,3%, το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 21,7%, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο 12%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 7%, τη Δημοκρατική Αριστερά στο 6,3%, το Κ.Κ.Ε. στο 6% τη Χρυσή Αυγή στο 5,9%, τη Δράση στο 1,9%, τους Οικολόγους στο 1,5%, το ΛΑΟΣ στο 1,3% και την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 10,1%. Επίσης ένα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι σε ερώτηση «Ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς πιστεύετε ότι έχει κρυφή ατζέντα και λέει ψέματα στο λαό», «Όλοι» απαντά το 42%, ο Βενιζέλος το 27%, ο Σαμαράς το 27%, ο Τσίπρας το 25%.

Επίσης, στο Pressing θα βρείτε ένα ντοκουμέντο με τους μυστικούς διαλόγους του Καραμανλή με τον Ομπάμα και όλο το παρασκήνιο πώς φτάσαμε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Ενδιαφέρον έχει και ένα θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου αποδεικνύεται μέσα από το ρεπορτάζ ότι δίνονται ραντεβού θανάτου και γίνονται καταδρομικές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών.

Τέλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το περιοδικό έχει ρεπορτάζ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις στιγμές παράνοιας που περνάει ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»

Το περιοδικό όπως είπαμε, κάνει… πρεμιέρα σήμερα στα περίπτερα, ελπίζοντας ότι θα ασκήσει Pressing σε αρκετούς που τους χρειάζεται!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε περισσότερα στο newsit