Προφυλακιστέα η 33χρονη μετά την απολογία της για την απαγωγή της Μαρκέλλας

Μαρκέλλα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης η η 33χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Με κουκούλα στο κεφάλι και χειροπέδες στα χέρια, από το γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου και όχι από την μπροστινή είσοδο όπως τις προηγούμενες μέρες, σε μια προσπάθεια των αστυνομικών να την γλιτώσουν από την κατακραυγή για το κατηγορητήριο, σε αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιων της ανακρίτριας η 33χρονη κατηγορούμενη υποστήριξε ότι προτιμά ώριμους άνδρες και σε καμία περίπτωση δεν θα έβλαπτε την 10χρονη. Αποδείξεις για τα όσα υποστηρίζει η κατηγορούμενη και κυρίως ότι δεν κακοποίησε την 10χρόνη, επικαλέστηκε ο δικηγόρος της…

Η 33χρονη υποστήριξε ότι πανικοβλήθηκε και έσπασε το λάπτοπ της και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός της να αποκρύψει στοιχεία, ενώ εξήγησε τους αρχικούς ισχυρισμούς στο ότι ήταν θολωμένη όταν συνελήφθη.

Στα «μαχαίρια» οι δικηγόροι

Λίγο νωρίτερα σε ρινγκ μετατράπηκαν τα σκαλοπάτια του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, με τους δικηγόρους των δυο πλευρών να εξαπολύουν φραστικές επιθέσεις.

Η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, ότι του προτάθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρηματικό αντάλλαγμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βασίλη Νουλέζα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι έκτος από τα μηνύματα, δέχθηκε και τηλέφωνο από τρίτο πρόσωπο που προσπάθησε να τον πείσει να δεχθεί τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης έχει κάνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης επανέλαβε το ίδιο μιλώντας στο MEGA.

Δικηγόρος 33χρονης: Δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης της 10χρονης

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, Βασίλης Νουλέζας.

«Ως συνήγορος υπεράσπισης αυτό για το οποίο είμαι αρμόδιος να μιλήσω είναι για το εάν θα προσβάλουμε ή όχι το ένταλμα προσωρινής κράτησης, και σε ό,τι αφορά στη διάταξη να δοθούν στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία της κατηγορούμενης, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με βάση τα όσα είπε η ανακρίτρια, καθώς είναι ύποπτη φυγής», ανέφερε ο κ. Νουλέζας.

«Αύριο θα έχω τη διάταξη θα τη μελετήσω, και εφόσον έχω εντολή από την κατηγορούμενη θα ασκήσω προσφυγή», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με την σεξουαλική προτίμηση που είχε η κατηγορούμενη στα παιδιά, όπως και ο ίδιος ο κ. Νουλέζας είχε αναφέρει σε παλαιότερη εμφάνισή του στο LIVE NEWS, ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε ότι «διαφωνώ πάρα πολύ και κάναμε μία συζήτηση με την κ. ανακρίτρια για τη δύναμη που έχουν αποκτήσει τα ΜΜΕ και αν ο θεσμικός τους ρόλος είναι αυτός».

«Η κατηγορούμενη σήμερα που ήταν νηφάλια και ανέκτησε την πνευματική της διαύγεια, διότι την Κυριακή ήταν σε κακή κατάσταση και νοσηλεύτηκε και της χορηγήθηκαν ψυχοθεραπευτικά σκευάσματα. Είχε ερωτική ζωή, είχε ερωτικούς συντρόφους, είτε με χρήματα είτε όχι», πρόσθεσε.

«Έχετε μετατραπεί σε ανώτατο εισαγγελέα της χώρας. Δεν έχει καμία σχέση με ανήλικα παιδιά. Δεν αποδεικνύεται σεξουαλική βία», συνέχισε ο κ. Νουλέζας απευθυνόμενος στο Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ό,τι και να λέτε δεν πρόκειται να πτοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει προσέγγιση ή προτίμηση με ανήλικα παιδιά. Το μοναδικό που ισχύει είναι ότι την έβαλε στο σπίτι, την έβαλε για μπάνιο, της έδωσε ρούχα, έπαιξαν, γέλασαν. Ευτυχώς υπάρχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής. Δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι το τι ακριβώς συνέβη τις 2-3 μέρες που έμειναν στην κατοικία της κατηγορουμένης», είπε ακόμη ο κ. Νουλέζας.

«Είναι και η ίδια μητέρα ανήλικου παιδιού. Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν υπάρχει κάκωση. Κάποιος πρέπει να περιορίσει το ρόλο σας. Θα είμαστε αντιμέτωποι σε αυτό», κατέληξε ο κ. Νουλέζας επιτιθέμενος στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγή: Mega – Live News