Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή της Νόνης Δούνια στο ΣΚΑΪ

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα εκπομπή

Η νέα εκπομπή ταξιδεύει στον δύσβατο όσο και μαγικό κόσμο της μητρότητας και της πατρότητας με οδηγό την Νόνη Δούνια.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τηλεοπτικού σταθμού, μαζί της θα εξερευνούμε τη μακριά διαδρομή του μεγαλώματος των παιδιών, με αφετηρία την ιδέα της σύλληψης και τελικό στόχο τα ύστερα χρόνια της εφηβείας, εξετάζοντας όλες τις πτυχές των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν ενδιάμεσα.

Συνεπιβάτες της εκπομπής θα είναι αναγνωρισμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες τις απορίες μας.

Και όπως σε κάθε ταξίδι, δεν ξεχνάμε να κάνουμε κάθε τόσο τις απαραίτητες στάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία πάντα παρέα με όλη την οικογένεια. Γιατί περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο η χαρά και η απόλαυση του ταξιδιού είναι αυτές που του δίνουν αξία.

Στο πρώτο επεισόδιο:
Οι «Γονείς από Κούνια» παρουσιάζουν αναλυτικά όλες τις απαραίτητες εξετάσεις της εγκυμοσύνης, από το σπιτικό τεστ, μέχρι τον τελευταίο υπέρηχο πριν απ' τον τοκετό. Ακόμα και πάντα σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και κορυφαίους επαγγελματίες του κάθε τομέα, συζητούν το καυτό θέμα των διακοπών με τους παππούδες, φτιάχνουν παγωτά και γρανίτες, προετοιμάζονται για τις ασκήσεις του ανώδυνου τοκετού, οργανώνουν την τσάντα του μαιευτηρίου και διασκεδάζουν οικογενειακώς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Βελάνης ενώ στην αρχισυνταξία είναι η Μαριλένα Φραγκιάδη.