Πρεμιέρα με επωνύμους για την Ε. Ρουμελιώτη!

Δείτε ποιοι πήγαν...

 Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους έκαναν χθες το βράδυ στο θέατρο “Άνεσις” η Ευδοκία Ρουμελιώτη, με τον Γιώργο Πυρπασοπούλο και τον Δημήτρη Καραμπέτση. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” και απόλαυσαν την παράσταση “Μόλλυ Σουήνυ”.

Την ξεχωριστή παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η Τατιάνα διατηρεί, άλλωστε, φιλικές σχέσεις με την γνωστή ηθοποιό που είχε φιλοξενήσει πρόσφατα και στην εκπομπή “Μίλα” και δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της.

Ακόμη, στο θέατρο “Άνεσις” είδαμε τον Ορέστη Τζιόβα με την νέα σύντροφό του, τον αδελφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργο, τον Τάσο Χαλκιά με την σύζυγό τους, την έγκυο Θάλεια Ματίκα, τον Νικήτα Τσακίρογλου και πολλούς άλλους.


Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό έργο, μακριά από κάθε είδους μελοδραματισμό για “αναξιοπαθούντα” άτομα, γραμμένο με σοφία και ευαισθησία, μια παρτιτούρα που ξεδιπλώνεται αργά, σταδιακά, αποκαλύπτοντας τις υπαρξιακές διαδρομές των τριών ηρώων.

Με αφετηρία το σήμερα, συνοδοιπορούμε με τα τρία πρόσωπα του έργου στο δρόμο της μνήμης, γινόμαστε μάρτυρες στο πέρασμα της ηρωίδας από το σκοτάδι στο φως. Κείμενο βαθιά ποιητικό και συνάμα ρεαλιστικό, διάσπαρτο από ιαματικό χιούμορ.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο TLife