Πρεμιέρα κάνει ο Αστρολόγος στον Ant1

Διαβάστε: Η καινούργια εκπομπή για τα άστρα έρχεται στον κανάλι από τη Δευτέρα 25/07, στις 12:00

Η εκπομπή, με παρουσιάστρια την Τζούλη Αγοράκη, θα σχολιάζει καθημερινά από 12:00 μέχρι 13:00 τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας και θα κάνει αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Παράλληλα οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε και τις προσωπικές τους προβλέψεις, από την αστρολόγο Εβίτα Ζαχαριάδου που θα τους δίνει απαντήσεις για όποιο θέμα τους απασχολεί, προσωπικό, οικονομικό ή επαγγελματικό!

Η Τζούλη Αγοράκη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σε ηλικία 16 ετών εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αντί» το 1992 και στη συνέχεια συνεργάστηκε με διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς διατηρώντας προσωπικές στήλες. Παράλληλα, εξέδωσε ποιητικές συλλογές και τη σειρά διηγημάτων «Blonde Ambition» που βασίστηκε στην ομώνυμη στήλη της στο περιοδικό «Mag». Για περισσότερο από μια δεκαετία έκανε ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η αστρολογία. 

Η Εβίτα Ζαχαριάδου σπούδασε στο πλευρό καταξιωμένων αστρολόγων (Θωμά Γαζή, Μιλτιάδη Μουτάφη, Γιώτα Καλογερά, Γιάννη Παναγιωτόπουλο, Μayo School of Astrology, Χρήστο Παίζη, Alphee’s Lavoie Astrology School, Laura Nalbandian, Kim Rogers Callagher, Misty Cuceris, Lynda Hill, Kelley Hunter). Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη σπουδή και τη διάδοση του Human Design System (IHDS Professional Training Academy). Έχει μεγάλη πείρα στη συμβουλευτική αστρολογία, στη συγγραφή αστρολογικών άρθρων και βιβλίων, καθώς και στη διδασκαλία της αστρολογίας. Έχει συνεργαστεί με αρκετά έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς παρέχοντας αστρολογικές υπηρεσίες.