Πρεμιέρα απόψε για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη Νύφη» – Δείτε αποσπάσματα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε

Το «Μην το πεις στη Νύφη» θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21:00 με στόχο να δείξει ότι ο γάμος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Απαιτεί οργάνωση, έξοδα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δεξίωση και χιλιάδες ακόμα λεπτομέρειες.
 
Οι υπεύθυνοι έχουν λάβει συμμετοχές από περίπου 7.000 ζευγάρια, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 γάμοι σε Αθήνα και επαρχία.

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τα ζευγάρια ζουν όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά με μία διαφορά: η νύφη δεν εμπλέκεται καθόλου στις προετοιμασίες, μιας και έχει συμφωνήσει να τα αναλάβει όλα ο γαμπρός! Από το νυφικό μέχρι την τούρτα! Η νύφη θα τα αντικρίσει όλα τη μέρα του γάμου.

Η διαδικασία του είναι πολύ συγκεκριμένη: ο μέλλοντας γαμπρός παραλαμβάνει 20.000 ευρώ και τον παρακολουθούμε, για να δούμε πώς θα τα ξοδέψει! Για τρεις εβδομάδες, νύφη και γαμπρός δεν έχουν καμία απολύτως επαφή. Το επόμενο ραντεβού τους είναι στα σκαλιά της εκκλησίας… αν καταφέρει ο γαμπρός να οργανώσει το γάμο!

Πάντως όλοι οι γαμπροί θέλησαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο στο γάμο τους και οι νύφες μάλλον έμειναν ευχαριστημένες αφού μονάχα μία από τις 10 πάτησε το πόδι του γαμπρού.

Την αφήγηση του προγράμματος έχει αναλάβει η Μαρία Σολωμού.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο: