Πρεμιέρα απόψε για το «Μεζεδοπωλείο» του ΣΚΑΙ!

Ο ΣΚΑΪ εγκαινιάζει την είσοδό του στην ελληνική μυθοπλασία με μια μίνι κωμική σειρά, «Το μεζεδοπωλείο», με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Το μεζεδοπωλείο», που υπόσχεται να χαρίσει άφθονες κωμικές «ποικιλίες», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 20.45 και θα ανοίγει τις πόρτες του κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια πάντοτε ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι αυτοτελείς ιστορίες θα διαδραματίζονται : Σε μια γειτονιά της Αθήνας που βρίσκεται το καλόγουστο μαγαζί του Λεωνίδα (Παύλος Χαϊκάλης) με τη φιλόξενη αυλή.

Ο αισιόδοξος και μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει τους λαχταριστούς μεζέδες του, αλλά και σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή του! Μαζί με τον γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο(Κώστας Αποστολάκης), τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα (Κατερίνα Σαβράνη) και πολλούς guests, μπλέκει σε ατέλειωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ντροπαλός Λεωνίδας είναι κρυφά ερωτοχτυπημένος με την όμορφη Λίζα, που καθώς βρίσκεται στον κόσμο της, δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του…

Στο πρώτο επεισόδιο: Ο Λεωνίδας, ο μερακλής ιδιοκτήτης ενός καλόγουστου μαγαζιού με αλλαντικά, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το καινούριο του μεζεδοπωλείο στην αυλή του καταστήματος. Δυστυχώς όμως, λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, το αρνητικό προαίσθημα του γκρινιάρη φαρμακοποιού φίλου του, Τάσου, επαληθεύεται. Το γκαρσόνι του Λεωνίδα ειδοποιεί ότι δε θα έρθει, τινάζοντας τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια στον αέρα! Ενώ ο Λεωνίδας ψάχνει απεγνωσμένα για αντικαταστάτη, εμφανίζεται ως από μηχανής θεά, η Λίζα. Η όμορφη, αφηρημένη κοπέλα που βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή εξαιτίας ενός λάθους! Και που, με την αυθόρμητη και γλυκιά παρουσία της, πρόκειται να αναστατώσει το μεζεδοπωλείο, αλλά και την καρδιά του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Σαβράνη
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Κώστας Καλαφάτης
Εταιρία Παραγωγής: Art Factory